Gratis present/docentexemplaren

Mensen denken vaak vanuit hun eigen referentiekader zoals wij als docenten maatschappijleer en/of maatschappijwetenschappen weten. Zo kan er verwarring (ruis) ontstaan. Bij onze methode is dat zo als deze vergeleken wordt met een ander, oudere methode. Daar waren docenten gewend dat zij ongevraagd een zogeheten ‘presentexemplaar’ ontvingen. Bij Seneca en ook in de geest van de AVG doen we dat een klein beetje anders maar toch kunt u als docent een gratis exemplaar van onze methode ontvangen.

Bent u al gebruiker van de methode?
Dan geeft u zich op via de link van de MW-nieuwsflits voor een aanvraag docentexemplaar. Heeft u deze link niet? Vraag deze dan aan door vanaf uw school mailadres ons een kort mailtje te sturen. U krijgt de link dan toegestuurd. Waarom dit? Om misbruik te voorkomen en deze alleen aan docenten te sturen.

Bent u nog geen gebruiker van de methode?
Kies dan voor de beoordelingssets met lesboek, opdrachtenboek, folders en schrijven. Zo bent u meteen op de hoogte van wat Seneca u te bieden heeft. U betaalt slechts de kostprijs. Om te voorkomen dat we achter facturen aan moeten gaan, is de betaling op onze webshop m.b.v. iDeal.